PRE SALE / BOKA

2014

 

 

Ibland har det känts som det är kroppens sätt att öppna en känsloventil och släppa ut lite känslor. Det är kanske därför jag har så stort behov av att utrycka mig på scen och i text. Jag bär runt på en del saker och har behov att berätta. Jag tänker mycket på Livet, döden och allt där i mellan. - Robert Molander

 

"Livet, döden och allt där i mellan" är en hundrasidig diktbok med starka alster från en rad olika personer. Robert Molander är en av dem drivande till boken och skriver dikter om personer som kommit och gott igenom hans liv. Om personer som älskat och som har lämnat på olika sätt. En del av dikterna beskriver de tragiska baksidorna på kärleken och en del beskriver livets baksida.

 

Han är dock inte ensam med att beskriva livet och kärleken utan blir väl kompletterad av bland annat Joacim Kempe som tidigare har gett ut två böcker.

De flesta dikterna är skrivna av Kempe och Molander men inte alla.

 

En rad mer eller mindre kända personer gästar med sina alster. Vi har Dick Scott poeten och musiker från Åsele som gett ut diktboken "Gryningsljus".

Sångaren från "Noice" Funky Dan kommer att ha med några dikter och Alexander Nilson från programmet "Kniven emot strupen" medverkar med några korta dikter som han skrivit på sina lediga stunder.

 

Allt som allt blir det en naken och ärlig diktbok som de flesta kan känna igen sig i.

 

Just nu saknas en förläggare till boken och ett förord ska skrivas men i stort sätt så ser det ut som att utgivningen kommer att ske under den tidigare delen av 2014. Förhandsboka gärna ett ex.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi medverkar i diktboken

 

Robert Molander (Barda svt)

Joacim Kempe (kempes Gyllene kokbok)

 

Gäster

 

Funky (Sångare Noice)

Alexander Nilson (Tv profil)

Dick Scott (Diktare)

Carina Molander

Anna Törnqvist

 

 

Redan nu kan du köpa en av våra gästers böcker