Vad behöver vi:

 

Vi behöver en yta på 3x3 meter. Vi kommer ca 50 minuter innan och riggar scenen. Vi ser gärna att det finns ett vanligt eluttag på 230V. Föreställningarna är ca 25 minuter långa. Vi kan spela i alla typer av lokaler lekrum, klassrum, matsalar, aulor mm. Vi spelar även utomhus på skolgården, parker mm. Saknas tillgång till eluttag meddela detta vid bokningen.

 

Vår egna teater lokal:

 

Kommer snart att stå klart

 

Målgrupp

 

Det kan varie era lite beroende på vilken föreställning du väljer. Läs mer under respektive föreställning

 

 

Priser & avtal

 

Vi har fast pris 4000 kr. Priset gäller måndag-fredag 09:00-17:00. Övriga tider, dagar är kostnaden 7000 kr. Max 80 barn per föreställning. Fler än 80 barn + 40 kr per extra person.

Vuxna räknas ej!

 

Milersättning, biltullar och eventuella parkeringsavgifter tillkommer. Vi tillämpar 30 dagar netto faktura. Totalt ingår två timmar i restid. Är ni längre bort tilkommer en timdebitering på 600-800 kr i timmen samt halvdagstraktamente på 550 kr. Självklart går även kontant betalning mot kvitto bra. .

 

Ni kan endast välja kontant betalning eller faktura, Man kan även betala besöket med paypal.

 

 

Foton:

 

BANANPIRATEN

 

Bananpiraten har ett eget bananmärke och därför just namnet Bananpiraten. Hans riktiga namn är Kapten rödtand och tillsammans med vännen Bruno seglar han på skeppet, sjöjuvelen.

 

Tillsammans söker dem efter två amuletter som ska visa vägen till den gömda skatten. Kapten Kidds gömda skatt.

Men dem behöver hjälp för att nå sitt mål.

 

Just nu har dem stannat i din hamn för att värva på nya matroser och nu har du chansen att bli matros. Mönstra på hos Kapten Rödtand och bli en del av besättningen på sjöjuvelen och följ med ut på ett stormigt hav.

 

Det blir piratslag och spökerier.

 

Sjöjuvelen är nämligen hemsökt av spöket efter en avliden kapten.

Allt avslutas med att alla i publiken får med sig en del av skattkartan för att igenom livet hjälpa till att hitta Kapten kidds gömda skatt.

 

 

 

 

 

Urpremiär: 25 Mars, 2012 Speltid: 30-40 minuter

 

Skådespelare: Robert Molander Genre: Barnteater

Videoklipp: